Lieve allemaal,

Het is weer treurig….. ook wij moeten onze deuren sluiten tot 19 januari en nét nu wij weer helemaal voorbereid waren voor die altijd gezellige Kerstdrukte…….

Wij stonden klaar om te knallen en jou een fantastisch “looking good Christmas” te bezorgen….. maar helaas……. ons aller vijand moest daar weer een stokje voor steken……

En ondanks dat wij op die manier niets voor je kunnen betekenen blijven wij natuurlijk voor je klaar staan;

Je kunt ons namelijk gewoon bellen (0513-627400) of appen  (06-25193454 of 06-22738008) of mailen (info@debeautyline.nl), je laat ons weten wat je nodig hebt; ons advies of producten, en wij gaan het voor je regelen.

Je kunt ook mooi ingepakte kadobonnen of andere leuke kadootjes bij ons bestellen voor onder de kerstboom of gewoon zomaar……

Wij staan voor jullie klaar!

Voor de rest wensen wij jullie ondanks alles een fijne Kerst, een goed uiteinde en blijf gezond en happy met z’n allen. En wij hopen je dan na 19 januari 2021 weer te mogen verwelkomen bij ons in de salon.

Wij gaan ervoor!

Liefs, team De Beautyline

Ronny, Yolanda en Miranda

BE STRONG     ❤️ BE CAREFULL     ❤️ BE BEAUTYFULL     ❤️ BE YOU

 

 

Contactgegevens:

De Beautyline

Jan Mankeslaan 80
8442 HS Heerenveen
T: 0513 – 627 400
E: info@debeautyline.nl

Power Vrouwen 23-04-15 (131)

Het team van De Beautyline in Heerenveen is altijd op de hoogte van de laatste huidverbeteringsmethodes, … huidverbetering in de breedste zin van het woord. Trotse eigenaresse Ronny Koopman en haar dochter Miranda Koopman hebben enorme passie voor hun vak en weten dan ook altijd het beste uit uw huid naar boven te halen.

Iedereen is van harte welkom! Bij De Beautyline voelt u zich op uw gemak, er is een laagdrempelige beleving en het is altijd gezellig.

In ons Instituut kunt u voor een uitgebreid aanbod terecht … van gezicht tot voeten en van top tot teen. Graag tot ziens bij De Beautyline in Heerenveen!

Contactformulier:

    naam*)

    emailadres*)

    onderwerp

    bericht