Lieve allemaal,

Ondanks dat wij in levenden lijve helaas nu even niets voor je kunnen betekenen blijven wij natuurlijk aan de zijlijn voor je klaar staan;

Je kunt ons namelijk gewoon bellen (0513-627400) of appen  (06-25193454 of 06-22738008) of mailen (info@debeautyline.nl), je laat ons weten wat je nodig hebt; ons advies of producten, en wij gaan het voor je regelen.

Je kunt ook mooi ingepakte kadobonnen of andere leuke kadootjes bij ons bestellen voor VALENTIJNS DAG óf gewoon zomaar natuurlijk……

Wij staan voor je klaar!

Voor de rest wensen wij jou en je dierbaren goede gezondheid en blijf happy met z’n allen. Wij hopen je na 9 februari 2021 weer te mogen verwelkomen bij ons in de salon.

Wij gaan ervoor en rekenen ook op jou support natuurlijk!

Liefs, team De Beautyline

Ronny, Yolanda en Miranda

BE STRONG     ❤️ BE CAREFULL     ❤️ BE BEAUTYFULL     ❤️ BE YOU

 

Contactgegevens:

De Beautyline

Jan Mankeslaan 80
8442 HS Heerenveen
T: 0513 – 627 400
E: info@debeautyline.nl

Power Vrouwen 23-04-15 (131)

Het team van De Beautyline in Heerenveen is altijd op de hoogte van de laatste huidverbeteringsmethodes, … huidverbetering in de breedste zin van het woord. Trotse eigenaresse Ronny Koopman en haar dochter Miranda Koopman hebben enorme passie voor hun vak en weten dan ook altijd het beste uit uw huid naar boven te halen.

Iedereen is van harte welkom! Bij De Beautyline voelt u zich op uw gemak, er is een laagdrempelige beleving en het is altijd gezellig.

In ons Instituut kunt u voor een uitgebreid aanbod terecht … van gezicht tot voeten en van top tot teen. Graag tot ziens bij De Beautyline in Heerenveen!

Contactformulier:

    naam*)

    emailadres*)

    onderwerp

    bericht