Huidverzorgende behandelingen
Wellness behandeling

Tijdens onze Wellness behandeling ontspant u zich heerlijk en wordt uw huid tevens goed gereinigd. U krijgt een (guarana/energie)peeling, een beautyflash of een beautyfoam masker en een lichte massage. Het Beautyflash masker zorgt voor hydratatie en dringt tot diep in de poriën door. Hierdoor kunnen de voedende bestanddelen hun werk goed doen. Het Beautyfoam masker is op basis van een intensief hydraterend schuim, dat vitaliserend werkt en verfrissend aanvoelt.

Acne behandeling

De acné behandeling bij De Beautyline omvat een intensieve reiniging van de (probleem)huid door middel van onze vapozone (waterverdamper), een peeling, dieptereiniging en een masker dat bij uw huidtype past. We maken een behandelplan, zodat uw huid weer in een goede conditie kan worden gebracht. Door een goede huidverzorging kunt u heel veel resultaat bereiken. Maak vrijblijvend een afspraak om te bekijken welke behandeling het beste voor uw huid is.

Basic Facial

De basic facial behandeling bij De Beautyline is een eenvoudige maar zeer verzorgende behandeling door middel van een goede reiniging. We starten met de vapozone, een waterdampapparaat dat de poriën goed open zet. Hierdoor worden de voedende bestanddelen van de behandeling zeer goed opgenomen door uw huid. U krijgt een peeling, een dieptereiniging en masker. Geheel afgestemd op de behoefte van uw huid. Bent u nieuwsgierig hoe onze gespecialiseerde collega’s uw huid weer kunnen laten stralen, neem dan even contact met ons op. Wij adviseren je met veel plezier.

Basic Facial Plus

Behandeling waarbij de huid wordt verzorgd naar behoefte als de basic maar met extra gelaatsmassage.

Basic Glycol Facial

Behandeling o.b.v. glycolzuur waarmee de huid vele malen intensiever wordt gepeeld met daarna een aangepast modellerend masker.

Basic Special Facial

Intensieve behandeling naar behoefte v.d. huid met een speciaal modellerend masker.

Basic Special Facial Plus

Intensieve behandeling naar behoefte v.d. huid met een speciaal modellerend masker en extra gelaatsmassage.

Pier Augé O²

Speciaal masker o.b.v. zuurstof of extreem hydraterende bestanddelen