Tips en aanbiedingen

Zonnebank aanbieding!

Je voelt je lekker fit met een kleurtje en je kleding komt nog beter tot zijn recht. Bij De Beautyline kun je liggend of staand zonnen onder de beste lampen. Als je het prettig vindt, kijkt onze schoonheidsspecialiste de eerste keer even mee naar de duur van je zonnebad. Bij De Beautyline loopt momenteel een aanbieding, waarbij je voor 10 x zonnebank nu € 57,50 betaalt.

Wil je geen aanbieding, maar een losse zonnebank boeken dan betaal je € 7,50. Om zo goed mogelijk profijt te halen uit je zonnebankbad hebben wij goede crèmes in huis. Vraag er naar tijdens je bezoek. De crème houdt je huid soepel en stimuleert het bruiningsproces.

 

Dokter Berends bij De Beautyline

Maandagavond 20 november 2017 tussen 18 tot 22 uur komt cosmetisch arts dokter Berends weer bij ons langs. Ben je benieuwd naar botox, fillers en ooglidcorrecties. Kom naar De Beautyline (Jan Mankeslaan 80) in Heerenveen. Dokter Berends vertelt je alles over ooglidcorrecties zonder te snijden. Lijntjes rondom de lip definitief verwijderen. Kom gerust langs met je vriendinnen. Er zijn diverse demonstraties en je kunt ook informatie krijgen over botox en fillers. Benieuwd? Tot 20 november a.s.

 

Cleanse & Revitalize

Binnen 11 dagen je lijf weer in balans? Daag jezelf uit en lees snel verder… want ….

Zet die knop om en denk aan het herboren gevoel dat je na de kuur zult hebben. Met een nieuwe dosis energie in het vooruitzicht, is deze kuur een peulenschil voor jou.

Wie doet er mee, samen met eigenaresse Ronny Koopman, in ons Healthy Lifestyle testpanel? Wie wil deze kuur ter waarde van € 129 voor ons testen? Jij betaalt slechts € 75. Voorwaarde is dat je dit bericht deelt op je tijdlijn en we een dagelijkse review krijgen tijdens de kuur. Van alle persoonlijke reacties maken we een leuke video voor op onze Facebook pagina. Wie neemt ons mee tijdens deze uitdaging? Meld je aan via info@debeautyline.nl. Dan nemen we daarna contact met jou op. Join the club, we horen graag van jou

 

Wordt strakker met de Vacustep

Wil je nog een paar kilo’s kwijt voor de aankomende feestperiode? Geef je lijf nog even een strakke boost, dan voel jij je straks fijner in je kleding en badkleding. Om je te laten ervaren hoe het werkt nodigen wij jou uit voor een kennismaking met onze Vacustep. De eerste sessie krijg je van ons cadeau. Dit apparaat is gericht op het strakker maken van de huid van de benen, de billen en de buik. Het enige dat je zelf hoeft te doen is bewegen op het stepapparaat. Wat de exacte werking van het apparaat is, vertellen we je graag. Bel voor een afspraak met 0513-627 400.

Wil je eerst meer weten over de Vacustep? Klik hier. De kosten van deze behandeling vind je terug in ons tarievenoverzicht.